Björserud Logga
tomma

Röja och tömma

Vad är rätt ord? "Röja och tömma" eller "Flytt- och städhjälp" när det gäller att tömma boende, dödsbon, förråd eller garage.


Vi tar det mesta som är säljbart, inte bara dyrgriparna. Vi har samarbete med ett städbolag som gör att vi kan hjälpa till med hela uppdrag (tex. vid tömning av ett helt dödsbo). Vi kan hjälpa till att avlasta för anhöriga då den processen kan vara jobbig eller så har man helt enkelt inte tid eller möjlighet att ta hand om det själv. Vi kan även hålla kontakt med hyresvärd etc. så att du slipper det i samband med städning och slutbesiktning. 


Vi tar även delar av boende eller dödsbo om det blir blir kvar saker som man tycker att det inte skall slängas. Vi ser till att det återbrukas via försäljning på vår loppis istället för att det skall slängas på en återvinningscentral eller på tippen.


Vi utgår från Brålanda och tar uppdrag i området typ. Frändefors, Färgelanda, Dals-Rostock, Mellerud, Vänersborg, Vargön och Trollhättan. Undantagsvis tar vi uppdrag utanför området, såsom Grästorp, Uddevalla, Munkedal, Bäckefors, Dals-Ed, Ljungskile samt området runt Åmål.


Vid första besök upprättar vi ett avtal med förutsättningarna så att båda parter är överens om när och hur uppdraget skall utföras och när det skall vara klart. I det allra flesta fallen kommer vi inte fakturera för vårt arbete om lösörets värde  överstiger våra utgifter. Det förutsätter att det inte bara är mestandels skräp - då kommer vi fakturera. Pris diskuteras på plats. 


Hör av dig via telefon 0760-335530 (dagtid) eller via vårt kontaktformulär.

Större uppdrag, tömning av boende, förråd och garage
Kom och hämta! Säljbara saker till vår loppmarknad
Övrigt