Våra tjänster

Vi erbjuder en mängd olika tjänster som vi kallar "Röja & Tömma" när man vill ha hjälp med att rensa ur boenden och andra lokaler så som hus, gård, lägenhet, bostadsrätt, sommarstuga, förråd, ladugård och garage i samband med städning, försäljning, flytt, döstädning eller dödsfall. Vi tar uppdrag i närområdet (Fyrbodal), typ Brålanda, Frändefors, Mellerud, Färgelanda, Vänersborg, Trollhättan och övriga delar av Dalsland. Upplägg och pris varierar från fall till fall. Vissa av av tjänsterna kan erbjudas via RUT avdrag


Exempel på tjänster

  • Hämtning av säljbara saker (kostnadsfritt)
  • Total tömning - med eller utan skräp
  • Skräphantering
  • Samordning inför försäljning av fastighet
  • Hjälpande hand - vi är med och hjälper er att röja
  • Tömning i flera steg, tex. inför försäljning och visning
  • Konsultation. Vad är skräp? Vad är inte skäp?
  • Vi tar bostäder där det bott samlare, rökare m.m
  • Tillsyn av fastigheter
  • Närliggande tjänster enligt ovan


Under hösten 2024 kommer vi satsa mer på vår verksamhet och erbjuda fler tjänster, även inom andra områden.

Nya tjänster och samarbeten

Under hösten 2024 kommer vi satsa mer på vår verksamhet och erbjuda fler tjänster, även inom andra områden. Vissa av av tjänsterna kan erbjudas med RUT avdrag. Vi har också nya samarbeten som innebär att vi kan erbjuda fler tjänster och helhetslösningar.


Data & IT Tjänster

Vi vänder oss till privatpersoner och företag i Trestadsområdet, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla,  Brålanda, Frändefors och Färgelanda. Vi har kompetens och kontaktnät inom ett antal specialområden, så som AV-teknik, Videokonferens, Informationsskärmar (Digital Signage), kommunikationsradio (tex. jaktradio) och allmänt inom data och elektronik.


Installation och konfigurations- tjänster. Installation, konfiguration av hemmanätverk, kameraövervakning för privatpersoner och lantbruk.


Hårdvarusupport. Felsökning, uppgradering och rådgivning. Stationära datorer, laptops, skärmar, skrivare, plattor, mobiltelefoner, amatörradio kommunikationsradio, jaktradio, AV-utrustning, videokonferens, tv-apparater och annan elektronik. Tex. Rådgivning vid inköp av ny utrustning.


Återbruk och återvinning. I linje med övriga tjänster som Bjorserud.se erbjuder, Loppis och Secondhand - försäljning av begagnade varor. Främst återbruk av elektronik, instrument, radio, mobiltelefoner, datorer etc. Köper du nytt så tar vi hand om den gamla. I första hand riktad mot återbruk men även återvinning.


Försäljning av ny eller begagnad utrustning. Inom områdena ovan.

Vi brinner för återbruk

För minskad klimatpåverkan!

Kvinnojouren Duvan Trollhättan Vänersborg dalslanddonera saker röja tömma