Björserud Loppis Secondhand Vänersborg Brålanda Dalsland

Öppettider - Björserud Loppis & Secondhand

Vi kommer ha utökade öppettider under sommaren, se hemsidan för aktuella tider.

Måndag
Stängt
Tisdag
Stängt
Onsdag
Stängt
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt
Lördag
Stängt
Söndag
10:00 - 14:00

Björserud Loppis & Secondhand

Välkommen till vår loppis i Brålanda, Vänersborg. I de södra delarna av Dalsland. Vi håller till i vår ladugård på ca: 500kvm.


Här kan du fynda och vi har som mål att hålla låga priser. Vi försöker ha ett brett utbud så att det finns något för alla. 


Du hittar allt möjligt på vår loppis och det ändrar sig över tid beroende på vad vi får in. Det kan vara allt möjligt inom retro, antikt, kuriosa, diverse loppis prylar och secondhand. Finns så många namn på samma sak... Porslin, glas, keramik, möbler, kläder, skor, mattor, lampor, leksaker, stolar, tidningar, böcker, kassettband, bord, lp skivor, dvd, cd skivor, flaskor, ljusstakar, mässing, bestick, symaskiner, tyger, garn.. osv. 


Det går också bra att lämna in saker till oss som du vill bli av med, sånt som är för fint för att slänga. Kontakta oss för mer information.

Loppis Dalsland Vänersborg Brålanda röja tömma dödsbo

Vi innehar F-Skattsedel och betalar skatt och moms på alla varor vilket innebär att vår förtjänst är ungefär hälften av vad du betalar. Tillkommer gör också avgifter för kort och betaltjänster - tex. Kortbetalning och Swish.

Vi brinner för återbruk

För minskad klimatpåverkan!

Kvinnojouren Duvan Trollhättan Vänersborg dalslanddonera saker röja tömma