Data & IT 

Vi erbjuder Data och IT Tjänster som vänder sig till privatpersoner och företag i området runt Brålanda, Frändefors och Färgelanda. I en förlängning även i Trestadsområdet, Trollhättan - Vänersborg - Uddevalla.


Kommer främst fokusera på

- Hårdvarusupport. Felsökning, uppgradering och rådgivning. Stationära datorer, laptops, skärmar, skrivare, plattor, mobiltelefoner, amatörradio kommunikationsradio, jaktradio, AV-Utrustning, videokonferens, tv-apparater och annan elektronik. Rådgivning vid inköp av ny utustning.


- Installation och konfigurations- tjänster. Installation, konfiguration av hemmanätverk, kameraövervakning för privatpersoner och lantbruk.


- Återbruk och återvinning. I linje med övriga tjänster som Bjorserud.se erbjuder, loppis och secondhand. Försäljning av begagnade varor. Tömning av dödsbon etc. Främst återbruk av elektronik, instrument, radio, mobiltelefoner, datorar etc. Köper du nytt så tar vi hand om den gamla. I första hand riktad mot återbruk men även återvinning.


- Försäljning av ny eller begagnad utrustning. Inom områdena ovan.


Vi har kompetens och kontaktnät inom ett antal specialområden, så som AV-teknik, Videokonferens, Informationsskärmar, Digital Signage, kommunikationsradio (tex. jaktradio) och allmänt inom data och elektronik. 

Förfrågan

Använd helst formuläret för förfrågan. 

Förfrågan

Använd helst detta formulär för förfrågan. Om det inte är ett alternativ så går det att ringa 0760-339510 (Passar inte telefonen men det går bra att lämna meddelande) 

 
 
 
 
 
 
 

Vi brinner för återbruk

För minskad klimatpåverkan!

Kvinnojouren Duvan Trollhättan Vänersborg dalslanddonera saker röja tömma